MUNKAMENET

várható költségekkel
Az alábbiakban a weboldal készítéssel kapcsolatos munkamenetemről olvashat, illetve a hozzávetőleges árak alapján megbecsülhető a honlap várható költsége. Új weboldal esetében kérjen árajánlatot a pontos összegért.

Karbantartás, javítás

Meglévő weboldalakkal kapcsolatos egyedi igények megvalósítását, hibák elhárítását 5000 Ft./ megkezdet óra áron tudom vállalni.

Tárhely és domain

A weboldalak működéséhez elengedhetetlen a tárhely vagy szerver, amelyről az oldal fut, illetve a domain cím (valami.hu), amiről az oldal elérhető. Szervert jelenleg nem üzemeltetek, így ezeket a szolgáltatásokat mástól kell igényelni.
A tárhely és domain bérlése egy átlagos weboldal esetén körülbelül 10-20.000 Ft./ év.
Amennyiben már van tárhelye természetesen azon is folyhat munka, új weboldal esetén az alábbi szolgáltatót szoktam javasolni:
tarhely.eu
A fenti szolgáltatón kívül érdemes lehet megfontolni a következőket is: tarhelypark.hu, elin.hu, webonic.hu. Amennyiben külföldi célközönségben gondolkodik, az alábbi tárhely szolgáltatót javaslom:
siteground.com
A tárhely megrendelésében történő segítség nyújtás és annak beállítása természetesen a munkám része.
domain, szerver

WordPress

Az általam készített weboldalak alapját a WordPress keretrendszer képezi. A WordPress jelenleg a legnépszerűbb CMS rendszer. Számtalan előnyének köszönhetően messze megelőzi versenytársait:

Felhasználóbarát

A WordPress keretrendszere lehetővé teszi a fejlesztő számára, hogy felhasználóbarát adminisztrációs felületet alakítson ki a programozási műveletekben nem jártas oldalüzemeltető számára, jelentős üzemeltetési költséget megspórolva ezzel a megrendelő számára.

Hatalmas fejlesztői közösség

A WordPress elterjedtsége biztosítja, hogy az a technika fejlődését követve mindig naprakész legyen felhasználói és fejlesztői szempontból egyaránt. Az automatikus frissítésnek köszönhetően komoly biztonságot nyújt a biztonsági rések betömésében, megóvva ezzel az oldalt a váratlan támadásokkal szemben.

A keretrendszer fejlesztői közössége Magyarországon is széles, így a rendszer üzemeltetéséhez széles körű magyar nyelvű dokumentáció biztosított.

Keresőbarát

A WordPress fejlesztése során figyelembe vették a keresőrobotok működését (Google, Yahoo stb.), így kiváló alapot nyújt az új ügyfelek elérésében.

Mobilbarát

A WordPress mobileszközökre is optimalizált megoldás. Lehetővé teszi a reszponzív megjelenést IOS és Android platformokon egyaránt.

Gyors kivitelezés

Az egyszerű telepítés és a kényelmes fejlesztői környezetnek köszönhetően a weboldalak alapja gyorsan elkészíthető. Az alapfunkciók meghatározása nem igényel hosszas munkát, így több idő marad az egyedi igények kielégítésére.


A keretrendszerről bővebb információt az alábbi linken talál:
wordpress.org
domain, szerver
Forrás: kinsta.com

Dizájn, megjelenés

A WordPress egyik nagy előnye, hogy az új weboldalakhoz több százezer előre legyártott sablon közül válogathatunk az oldal megjelenését illetően. Javasolni szoktam a megrendelőknek egy sablon kiválasztását a munka megkezdése előtt, hogy elkerüljük a félreértéseket a dizájn kapcsán.
A WordPress sablonokból elérhető ingyenes, illetve minőségibb fizetős verziók is, az esetek többségében 40-70$ között. A "WordPress Themes" keresőszavakra rengeteg ilyen dizájn található az interneten, de leginkább az alábbi linkeken érdemes keresni:
themeforest.net
wordpress.org

A megrendelőimnek minden esetben felajánlok egy pár sablont, ami meglátásom szerint illeszkedik az elképzeléseihez, hogy könnyebb legyen a választás.

Egyedi dizájn

Természetesen lehetőség van a teljesen egyedi dizájn megvalósítására is PSD-ből vagy más már működő weboldalakat figyelembe véve, ez azonban növeli a munkaidőt.
Egy átlagos weboldal egyedi megjelenését körülbelül 30-60.000 Ft felárral tudom vállalni a tartalomtól és az elképzelésektől függően.
Dizájn, megjelenés

Munkadíj

 • Konzultáció és tanácsadás
 • Tárhely és domain beállítása.
 • @domain végződésű email címek létrehozása
 • Keretrendszer, téma, bővítmények telepítése, konfigurálása
 • Adminisztrációs felület
 • Egyszerű logo
 • Dizájn kialakítása egy kiválasztott témából
 • Mobilbarát design
 • Statikus oldalak létrehozása 15-20 db oldalig
 • Kapcsolatfelvevő panel akár több oldalra
 • Térkép
 • Az oldal egyszerű keresőbarát kialakítása
 • Összekapcsolása a közösségi oldalakkal
 • Kisebb egyedi igények hozzáadása
90.000 Ft.
 • Az Alap oszlopban szereplő összes munka
 • Webshop modul telepítése
 • Webshop konfigurálása
 • Utalásos és utánvét fizetési módok megadása
 • PayPal fizetési megoldás integrálása
 • Kimenő email-ek testreszabása
 • Termékadatlap kialakítása
 • Termékkategóriák kialakítása
 • 20 termék felvitele az oldalra
 • Frissíthető termékadatbázis
 • Részletes leírás a termékek felviteléről
 • Részletes leírás a rendelések kezeléséről
 • Maximum 2 órás személyes oktatás az oldal működtetéséről
 • Kisebb egyedi webshop megoldások integrálása
150.000 Ft.
Az alap weboldalakhoz a fenti feladatok ellátása elegendő szokott lenni, azonban szinte minden esetben elő szoktak fordulni egyedi igények, ami miatt kérem minden esetben kérjen egyedi árajánlatot, a lehető legrészletesebben meghatározva elképzeléseit, elvárásait az elkészítendő honlap kapcsán.

A leggyakrabban felmerülő egyedi igényekhez tartozó megközelítő árak és leírások:

Hírlevél feliratkozás
~10.000 Ft

A hírlevelek kezelését érdemes külső szolgáltatón keresztül kezelni. A legelterjedtebb hírlevél küldő rendszer a Mailchimp, a fenti ár a Mailchimp integrációjának költségét jelöli. Amennyiben a hírlevél küldést szeretné a saját oldalán keresztül végezni, kérjen egyedi árat.

Biztonsági megoldások
~10.000 Ft

Napjainkban nagy gondot jelentenek a hacker robotok, amelyek rengeteg elhanyagolt weboldalt törnek fel, hogy kihasználják a honlapokat működtető szerverek erőforrását. A jelenség sajnos nem védhető ki teljes bizonyossággal, de törekedni lehet az elkerülésére.

Dokumentáció
~20.000 Ft.

A WordPress alapértelmezett adminisztációs felülete felhasználóbarát, azonban a kezdő weboldal tulajdonosoknak eleinte gondot okozhat használata. Amennyiben a weboldala bizonyos elemeit gyakorta módosítaná, készítek egy személyre szabott leírást, aminek segítségével bármikor módosíthatja az előre egyeztetett paneleket.

Idegen nyelvek
~30.000 Ft.-tól

Gyakorta igény, hogy a weboldal tartalma idegen nyelven is elérhető legyen. A honlap természetesen kialakítható a több nyelvű használatra.

Időpont foglaló
~30.000 Ft.-tól

Amennyiben látogatóinak lehetőséget szeretne kínálni az időpont foglalásra, kérem adja meg az időpontfoglalás tervezett működését a pontosabb árajánlatért.

További egyedi igények
5.000 Ft./ óra

Természetesen a weboldalakkal kapcsolatos lehetőségek száma végtelen. Keressen meg elképzeléseivel, hogy a konzultáció után személyre szabott árajánlatot adhassak.

Egyéni vállalkozásomat "alanyi áfamentes", KATÁ-s adózási formában működtetem, így a feltüntetett árak nettó értékek, azonban a munkadíj teljes összegét képezik.

Munkamenet

1. Kérem keressen meg email-en vagy telefonon keresztül, hogy egyeztessük igényeit. Szükség szerint személyes konzultáció során beszéljük át a részleteket.

2. Megküldöm a pontos árajánlatot a vállalási idővel, feltételeivel.

3. Kiválasztjuk az oldalhoz szükséges tárhelyet és domaint, illetve meghatározzuk az oldal arculatát.

4. A munka megkezdése. Ehhez szükségem lesz a tárhely eléréseire és az elkészítendő oldalak címeire és tartalmaira.

5. A munkavégzés során nyomon tudja követni az oldal állapotát, így folyamatos konzultáció szerint kialakíthatjuk a végleges változatot.

6. Az oldal átadása, munkadíj rendezése, illetve megállapodás az esetleges karbantartási feladatokról.

Az általam készített oldalaknál törekszem arra, hogy a megrendelő a későbbiekben külső segítség nélkül tudja kezelni a honlapot, így ne legyenek további költségei. Érdemes azonban a technika fejlődése miatt körülbelül évente frissíteni az oldalt a hatékonyabb működés érdekében.

Kerüljön fel Ön is az elégedett ügyfelek listájára!

KAPCSOLAT

lépj túl a falakon

Kapcsolat

Néha a csoda annyit tesz, hogy valaki több időt tölt valamivel, mint ami más számára ésszerű lenne.

Szüksége lenne egy weblapra,
kérdése vagy hozzászólása van?

Kiss Dániel
Adószám: 68404679-1-33